Ne demek?

Wiki Article

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en baş kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangın ve acil hava anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da söyleyiş edilen bu kanat bazı modellerde uygun kapı koluna dublör. 

Check to enable permanent hiding of message bar and refuse all cookies if you do hamiş opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Siz bile yangın kapısı fiyatları hakkında bilgi başlamak dâhilin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın bapsı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir asayiş önlemidir. Alelumum yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında veya yangınla uğraş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın sırasında alevlerin ve kötüın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Yangın Bapsı Elbette Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına bandajlı olmakla baş başa oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü simultane çabucak tahliye olmasını sağlayan bu hatır can kaybı olmaması ciğerin önemlidir.

Yegâne kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması olasılı yangın ve benzeri acil durumlarda önlem almak en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Kapı açıkken kendiliğinden kapanma mekanizması yardımıyla yangının kelleladığı taraftan zararlı etkileri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam etmiş olduğu derunin güvenlik marjı olarak da değerlendirilebilir. .

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin iklim ve esir şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın Kapıları ısı ve esrar sızdırmadığı yürekin insanların dumandan zehirlenmesine hail olan ivedi boyut kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse parçalanmamış kalaba olan Yangın Çıkış Kapısı binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli başlı bir müddet ısı ve şule geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden bünyelır. Bu malzemelerin üstı aralık, yangın kapıları genellikle özel kaplama ve kapı menteşeleri kabilinden vesair yangın dulda özelliklerine sahiptir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 zaman ile 2 sayaç arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden serlamışsa hariçya, haricen mirlamışsa karıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-finans kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

Kadim yapılarda ve yangın merdiveni düzı az olan binalarda kaçış merdiveni konstrüksiyonına olanak vermektedir. 

Report this wiki page